Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Satu Hassi

Virheiden puheenjohtaja

Meidän vihreiden puheenjohtaja on haussa. Nyt on aika paha tilanne, johon me vihreät löydämme ratkaisun ensi lauantaina. Meidän ei-jäsenkirjattomien on oltava yhteydessä päätöksentekijöihin runsaasti ja kerrottava heille, mitä kenttä haluaa. Demokraattiselle puolueelle ei kuulu tehdä muutaman henkilön voimin kabinetin tai taksin  takapenkin hämärässä päätöstä puheenjohtajasta.

Satu uudesta tuulivoimatuesta

Uskotko jos kerron, että myöntämällä tuulivoimalle 5 euron tuen megawattitunnilta, sähkön hinta laskee 20 eurolla? Siis kun nykyinen Pohjoismaisen pörssisähkön hinta on noin 30 euroa megawattitunnilta, se olisi vastaisuudessa kympin Suomen myöntämän uuden tuen myötä?

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, vihreiden kansanedustaja, eduskunnan ympäristövaliokunnan puheenjohtaja Satu Hassi puolustaa uutta tuulivoimatukea juuri tällä argumentilla.

Espanja ja abortti

Espanja on siis Hesarin mukaan koventamassa aborttilainsäädäntöään. Ikävää mutta lienee tosiasia.

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1387517848177?jako=8ecdb69feb0ab930f994d97c9b...

MEP Satu Hassi kumppaneineen olisi halunnut lisääntymisterveydelliset (mikä sanahirviö) asiat EU:n alaisuuteen jotta koko unionin alueella saataisiin harmonisoitu lainsäädäntö asiaa kohtaan.

MEP Eija-Riitta Korhola vastusti.

Nyt voitaneen kysyä kumman linja oli järkevänpi?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä