Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Hommaforum

Perhetytöt eivät sovi äärioikeistovaltaan

Se tulee ikuisesti jäämään ikoniseksi kuvaksi kun nettiagitaattori Junes Lokka käytti suomalaista oikeusvaltiota bannonilaisen nettiagitaation välineenä. Hänen sallittiin nousta seisomaan tähdäten videokameransa suomalaisen perhetytön ja sivistyksen perikuvaan ja lähettää sekä oikeuslaitosta että uhria häpäisevä videonsa kanavalleen. Turkkila joka perusti Hommaforumin voi nyt miettiä kahdesti onko kaikki mennyt niinkuin suvivirressä vai onko vähän luiskahtanut vinoon. Keinot fasistoiidin kehityksen kääntämiseksi pitäisi löytyä muualta kuin taisteluväsyneestä vihervasemmistosta.

Lohela Hommaforumin ja Halla-ahon kasvatteja

Viime päivinä on saatu todistaa harvinaisen tekopyhää poliittista teatteria Perussuomalaisista eronneiden esittäessä maltillisen ja ei-nuivan linjan edustajia. Faktat ovat kuitenkin murskaavia ja osoittavat sen, ettei teatterissa ole totuutta siteeksikään. Moni onkin kysellyt pääministeri Sipilän todellisten arvojen perään. Ei siitä tosiasiasta pääse yli eikä ympäri, että koko puolue vannoi halla-aholaisuuden nimeen vaaleissa 2015, niin sanotut ”maltillisemmat vennamolaiset” mukaan lukien.

Sananvapaus vaarassa?

Nyt kyllä ihmetyttää suuresti.

Luin täältä Sini Lappalaisen tekstin "Hommaforum edisti poliittista väkivaltaa".

Hänen kirjoituksensa on nyt poistettu sivustolta.

Ihmettelen syytä siihen, koska mielestäni kirjoituksessa ei ollut mitään, mikä olisi ollut tarpeeksi hyvä syy sen poistamiseksi. 

Lepomäki ei kuulu kokoomukseen

https://reijaharkonen.wordpress.com/2016/04/10/kokoomuksen-aatteellinen-... Kun kahden nuivuuskriittisen bloggaajan omaiset saivat pelottelupostia eilen ollaan ilmiössä joka on ryöstäytynyt hommaforumilta käsistä. Kun toimittaja Jessika Aroa kutsutaan haukkumanimellä jota en toista ollaan ilmiössä joka on ryöstäytynyt hommaforumilta käsistä. Lietsonta ja kovasanainen organisoitu laumoissa tapahtuva nettiaktivismi ovat ilmiöitä jotka hommaforum toi Suomeen.

Vielä kerran hommaforumista

     Tänään uusfasitit ja natsit pyrkivät toimimaan PS-yhteyksissä ja PS-kanavilla sekä vaikuttamaan PS´ää symppaavissa joukoissa. Ollaan vaiheessa kaksi jota edelsi nuivan liikkeen yritys ottaa haltuun Perusuomalainen puolue ja sen haltuunoton onnistuminen.

     Äärikansallismielinen liike on paradoksaalisesti erittäin kansainvälinen ja toimii kaikkialla samoin kaavoin ja samoin retorisin keinoin. Se pyrkii systemaattisesti valtavirtaistumaan ja soluttautumaan sekä eliitteihin että muihin kansanryhmiin ja myös valtakoneistoihin.

Pariisin iskut ja länsimainen nihilismi

Ranskaan kohdistuneet DAESHin toteuttamat terrori-iskut järkyttivät Suomessakin monia. Niin minuakin, enkä varmaan siksikään kyennyt heti iskujen jälkeen tuoreeltaan kommentoimaan tapahtunutta. Järkytykseltä voi olla vaikea muodostaa asiaan edes auttavasti koherenttia näkökulmaa. En yritä muodostaa täydellistä näkökulmaa nytkään, vaan tyydyn pohdiskelemaan joitain seikkoja jotka iskujen jälkeen ovat eteeni tulleet etenkin sosiaalisessa mediassa. Monet ovat pohtineet kirjoituksissaan, kuinka terrori-iskut tulisi jatkossa torjua.

Halla-aho ja Immonen uuden puolueen keulakuviksi?

Hommafoorumin toimijat ovat tyytymättömiä Perussuomalaisten puolueen hallitustoimintaan, etenkin maahanmuuttopolitiikkaan. Viimeisimmät uutiset taakanjakomekanismin ympäriltä sekä turvapaikanhakijoiden määrän ennakoitu kasvu ovat foorumin aktiivien mielestä jääneet vaille tarpeellisia toimenpiteitä, huolimatta että perusuomalaiset olisivat voineet neuvotella tiukemman linjan Suomelle sekä edistää käytäntöjen tiukentamista myös laajemmin Euroopan parlamentin kautta.

Perussuomalaiset takaavat rasismivapaan maahanmuuttokeskustelun

 

Pakko sanoa että yllätyin hieman.

Olen iloinen että Soini ja Eerola suoraselkäisesti asettuvat pakolaiskiintiön kehittämisen puolelle, vastustavat pakolaisten valintaa ihonvärin, sukupuolen tai uskonnon kautta, ja muutenkin kannattavat vahvasti nykyistä lainsäädäntöä.

Ja jos tähän saakka laskemat ovat viitanneet siihen, että maahanmuuttajat tulevat kantaväestöä edullisemmaksi, odotan kovasti myös tuota selvitystä ja sen johtopäätöksiä.

Parasta on, että nyt hallitus takaa meille rasimivapaan, asiallisen keskustelun maahanmuutosta.

 

Homma kukkii taas

                   Soini vieläkin kutsuu surullisenkuuluisaa ja erittäin vallanhaluista ja hallituskipeää puoluettaan kansanliikkeeksi kuten omin korvin kuulin Koivukylän keskustassa 17.4. Silloin myös piirsin Soinin kuten yllä näkyy.

Venäjämieliset EU-kriitikot

              Vaikka Halla-ahoa ei venäjämieleisyydestä voi suoraan syyttää on hänen tukikanavansa Hommaforum ja hänen nuivempi falanginsa PS-puolueessa kuitenkin tarjonnut propaganda-alustan tälle ilmiölle joka tietysti hirvittää tavallisia suomalaisia siis sille osalle EU-kriitikoita jotka ovat Venäjän nykyhallinnon puolella ja hantlangareita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä