Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Väestö

Ehdotan 10.000 e perheille v.2020-21 syntyvistä vauvoista.

Lapsiperheille kunnon kertakorvaus uudesta kansalaisesta! Lisää pellavapäitä muuttuvaan Suomeen Nazima Razimayerille vastauksena Suomalaisuuden jatkumiseksi.

Media julistaa jatkuvasti kuinka tarvitsemme turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttoa muka, koska väestömme on vähenemässä? Ihmeellisiä puolustuspuheita hallitsemattomalle elintasopakolaisuudelle!

Miksi millenniaalit eivät halua vauvoja?

Jo monta viikkoa Suomen vanhemman ja konservatiivisemman laidan porukat ovat olleet huolissaan nuorten ja etenkin kolmekymppisten lisääntymisestä.

Suomi on kriisissä kun nykynuoret eivät synnytä.

Etenkin ihmiset, joilla on lapsia ja lapsenlapsia ovat ottaneet asiakseen paheksua lapsettomia.

Väestöpolitiikan Black Friday – ”Pelastaako työperäinen maahanmuutto?”

Tilastokeskuksen julkaistua väestöennusteensa viime perjantaina alkoivat valtamedia, populistiset valtavirtapuolueet ja eräät etujärjestöt vyörytyksen maahanmuuton puolustelemiseksi. Syntyvyyden laskusta tehtiin välittömästi se johtopäätös, että maahamme muka tarvitaan lisää väkeä ulkomailta.

Suomi on kuolemansairas

Suomen tila on huono, Suomi on kuolemansairas. Perustelen näkemystäni seuraavasti. 

Suomen syntyvyys on pienempi kuin kuolevuus. Väestöpyramidi on nurinpäin: alhaalla on vähän väkeä ja ylhäällä paljon. Tällainen rakennelma romahtaa.

Asukkaiden hinta yhteiskunnalle 1800-luvulta lähtien

Toki olisi mielenkiintoista nähdä miten oikeasti verotukset sun muut menivät joskus 1800-luvun puolella, mutta sitä odotellessa vertailen aikakausia vain laittamalla nykyihmiset veroineen, sosiaaliturvineen sun muineen menneisyyteen.

 

Väestöllinen pystyynkuolleisuus

Suomen eläkepommi oli ja meni, mutta edelleen pelätään kuinka pahin on vasta edessä. Onneksi siihen on varauduttu hyvin työeläkerahastoilla. Enemmän minua epäilyttää, että minkälaista tulee olemaan Saksassa, jonka tulevaan eläkepommiin verrattuna Suomi oli papatti, suutari sellainen.

 

Koska en nyt mieleistä kaavaa löytänyt, niin piti itse kehittää moinen. Työuria on jatkettu jo kauan loppupäästä, mutta niitäkään ei voi hautaan asti jatkaa, ja jos väestö ei kasva, niin ei sillä kauhean valoisaa tulevaisuutta ole.

Vantaan kasvun rajat

Kilterin koululla kerrottiin viime viikolla vakavaa asiaa Länsi-Vantaan koulujen tilanteesta. Useita kouluja suljetaan ja oppilaita lisätään alueen muihin kouluihin.

Tuomelan koulun ja aiemmin idässä Hevoshaan koulujen lakkauttamispäätökset ovat olleet vääriä ratkaisuja. Sisäilmaongelmien räjähtäessä käsiin, ei Vantaalla ole riittävästi opetustiloja.

Käsittämättömät 500 lasta enemmän aloittaa perusopetuksen 1.-9. luokalla joka vuosi. Alueelle rakennetaan vauhdilla lisää uusia taloja ja asuinalueita. Päivähoitopaikoista ja koulupaikoista on huutava pula.

Unelmasta totta - demografinen projektio

Maahanmuuttoviraston pari viikkoa sitten julkistaman ennusteen mukaan Suomeen tulisi tänä vuonna noin 50 000 turvapaikanhakijaa. Koska elokuun loppuun mennessä oli tullut 7 015 hakijaa ja syyskuussa tuli 10 836, ennuste perustunee yksinkertaisesti arvaukseen, että tulotahti vakiintuisi syyskuun tasolle. Nimittäin 4 * 10 836 + 7 015 = 50 359, ja pieni pyöristys tällaisissa arvioissa on tietysti aina paikallaan.

Ikääntyvä Suomi

Suomi ikääntyy. Pitäisikö tästä kehityksestä olla huolissaan ? Suomen ikääntyminen on Euroopan nopeinta. Mikä on hyvä huoltosuhde ? Miten käy eläkemaksukyvylle ? Korvaako maahanmuutto alhaisen syntyvyyden ? Väestörakenne siis vaikuttaa tulevaisuuden näköaloihin. Miten syntyvyys nousisi Suomessa ?

Tässäpä pähkinöitä kerrakseen. 

ks alla.mm. väestöpyramidi

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_v%C3%A4est%C3%B6

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä