Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Terrorismin hyväksyminen

Terroristivaltio suomi

Luinpa tänään tällaisen jutun.

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/110841-suomi...

ISIS on terroristijärjestö ja jokainen vapaaehtoisesti isiksen riveihin lähtenyt on terroristi. Kun me tarjoamme turvapaikan terroristille, olemme itsekin terroristeja. Nykyinen poliittinen eliittimme on vienyt maamme aivan uudelle tasolle.

Terrorismi uusi normaalitila?

YLE:n(myös EU:n) mukaan terrorismi on ja pysyy uutena normaalitilana Euroopassa, ei kysymysmerkkiä. - Ei kai kaikkea pidä hyväksyä ja normalisoida niinkuin asiat eivät olisi omissa käsissä? "Niin sanotut pehmeät kohteet, eli siviilien käyttämät julkinen liikenne ja lentoasemat ovat terroristien kohdelistan kärjessä, koska niitä ei voida täysin turvata, mutta niiden turvaaminen on EU:n yhteistyön tehtävä." Näiden turvaaminen oli jo alunperin EU:n tehtävä, mutta EU on siinä epäonnistunut, eli epäonnistunut turvaamaan EU-kansalaisten turvallisuuden.

Eipä jaksa kaikkea surra

Eipä jaksa surra noita reilua sataa terrorismin uhria Ranskan maalla. On taas aivan käsittämätön määrä jeesustelua kiväärimiesten tekosista. Satoja hehtaaria metsää tehdään selluksi, jotta saadaan paperille painetuksi täysin normaalia päivärutiinia.

Suomessa hukkuu joka vuosi enemmän jengiä, kuin nuo noin 127 uhria Ranskassa. Suomessa hukkui 2014 152 ihmistä ja 2013 uhreja oli 121, eli samoissa lukemissa nyt koko maailmaa järkyttäneen terrorismin kanssa.

Tiiviillä viranomaisyhteistyöllä terrorismia vastaan

Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä (ps) teki äärimmäisen tervetulleen avauksen Kansaneläkelaitoksen ISIS- tai muihin joukkoihin taistelemaan, ts. toisia ihmisiä tappamaan, lähtevien henkilöiden tulonsiirtojen lakkauttamisesta. Kyse on kaikessa yksinkertaisuudessaan selkeästä viestistä: Suomi ei hyväksy terrorismia millään tavalla, tuomitsee sen jyrkästi, eikä suostu toimimaan terroritekojen rahoittajana.

Piilohyväksyykö muslimiyhteisön johtaja terrori-iskut

Ylilyöntejä islam-keskustelussa, osa 1

Pariisin terrorihyökkäyksissä oli kyse äärimmäisen vakavasta asiasta: surullisen onnistuneesta yrityksestä panna täytäntöön oman käden oikeudella langetettu islamistisen lain mukainen tuomio jumalanpilkasta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä