Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Svenska Motståndsrörelsen

Hyödylliset idiootit

Suomen sisu -yhdistyksen alkuvaiheissa se toimi useamman vuoden Suomalaisuuden liiton nuorisojärjestönä ja sai Suomalaisuuden liitolta käyttöönsä muun muassa tiloja. Sisun alkuaikojen toiminnassa korostuivat maahanmuuton lisäksi keskeisinä teemoina Karjalan palauttaminen, pakkoruotsin vastustaminen ja suomensukuisten kansojen heimoyhteistyö. Vuonna 2000 Sisu joutui lopulta eroamaan Suomalaisuuden liitosta kun järjestön natsihenkisyys alkoi uhata liiton mainetta ja mahdollisesti myös valtionapuja.

Venäjämieliset EU-kriitikot

              Vaikka Halla-ahoa ei venäjämieleisyydestä voi suoraan syyttää on hänen tukikanavansa Hommaforum ja hänen nuivempi falanginsa PS-puolueessa kuitenkin tarjonnut propaganda-alustan tälle ilmiölle joka tietysti hirvittää tavallisia suomalaisia siis sille osalle EU-kriitikoita jotka ovat Venäjän nykyhallinnon puolella ja hantlangareita.

Holocaustin kieltäjät toimivat Suomessakin

               Ruotsin vastarintaliike SMR joka on Suomessa toimivan Suomen Vastarintaliikkeen katto-organisaatio, on tänään viritellyt kulkuesteteippejä joidenkin toimitusten eteen. Tarkoitus on antaa signaali että toimitusten ei pitäisi raportoida tänään Vainojen uhrien muistopäivään liittyvistä tapahtumista.  SMR´n sivuilla komeilee otsikko jossa holocaustia sanotaan bluffiksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä