Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Raiskauksen uhri

Suomiko oikeusvaltio? Lasten ihmisoikeudet raiskauksissa

Suomiko oikeusvaltio? Lapsen raiskauksesta naurettava tuomio.

(sallikaa minun nauraa)

 

Riku lehdessä eli rikosuhripäivystyksen lehdessä on viime aikona ollut paljon tietoa raiskauksista.

Julkisuutta saavien rikosten kahdet kasvot

Vaadittaessa ankarempia rangaistuksia raiskausrikoksista tai ylipäätään niistä (netissä) keskusteltaessa törmää jos jonkinnäköisiin reaktioihin, mutta toisinaan jopa siihen, ettei keskustelua edes pitäisi käydä ainakaan vallitsevassa sävyssä, koska tämä tekee keskustelua mahdollisesti myös seuraavien ko. rikostyypin uhrien toipumisprosessista haastavampaa.

Raiskaukset tuomitaan niin kuin rattijuopot tuomitaan

Se miksi ihmiset eivät tee rikoksia johtuu siitä, että he ovat sisäistäneet moraalin, joka kieltää rikokset. Näin myös raiskausten kohdalla. Voi olla, että jotkut maahanmuuttajaryhmät eivät tuomitse raiskauksia yhtä voimakkaasti, kuin kantasuomalaiset, ja tämä voi vaikuttaa siihen, että kyseisen ryhmän kohdalla raiskaukset ovat yleisempiä.

Elinkautinen rikkirevityn sielun kanssa

Viime viikkoisen Tapanilan raiskauksen johdosta on jälleen raiskausrikokset nousseet otsikoihin. Valitettavasti kirjoittelussa on varsin paljon keskitytty selittämään, ettei maahanmuuttajatausta ole merkittävä tekijä raiskausrikosten osalta.

Viime vuonna valmistuneen selvityksen mukaan afrikkalaissyntyisten tekemien raiskausrikosten määrä oli 12-kertainen kantaväestöön verrattuna. Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden kohdalla määrä oli  peräti 13-kertainen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä