Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Pilapiirros

Neljännesvuosisata on pitkä aika

Tämän päivän Helsingin Sanomat toi mieleeni moniarvoisemman Helsingin Sanomat 1990-luvun alusta.

Päivän lehti ei ole enää niinkään sanomalehti, vaan pikemminkin lehti, jolla on agenda. Sinällään kauniiina  ja arvokkaana tavoitteena lienee lukijoiden muuttaminen paremmiksi ihmisiksi. Kaupallisesti toimivalle lehdelle kova tavoite, sillä lukijoissa on monenlaisia ihmisiä.

Jytky sätkii

                        Taidanpa oheisen pilapiirroksen myötä liittyä melko isoon kuoroon joka hieman ihmettelee Timo Soinin sanoja ja sanontoja uudessa positiossaan.

Pilapiirroksia kaikkialle

Median ympäri länsimaita tulisi julkaista viikkojen ajan, uudestaan ja uudestaan, aina vain lisää profeetta Muhammedia esittäviä pilapiirroksia, kunnes riski olisi jakautunut tasaisesti koko länsimaiseen yhteiskuntaan. Toisin sanoen uskonnollisia pyhyyksiä tulisi kohdella samoin kuin kaikkia muitakin aiheita länsimaisessa mediassa: uutinen on uutinen ja siitä kerrotaan kaikki ja niin kauan kuin yleisön mielenkiintoa piisaa.

Iran järjestää kansainvälisen pilapiirroskilpailun holokaustista

Amppareista valikoitui taas verkkokalvoille Verkkouutisten mielenkiintoinen uutinen maailmalta.

Iran siis järjestää kansainvälisen pilapiirroskilpailun holokaustista jossa palkintona 12 000 dollaria. Mielenkiintoista on myös se että palkinto on asetettu dollareiksi eikä esim dinaareiksi tai rupliksi. Ameriikanhan pitäisi olla ihan pannassa Iranissa ja mikä symboloi paremmin Yhdysvaltoja kuin dollari. Tai jos vaikka siinä on jotain niin kieroa ajatusta mukana... pahuuden symboleista.

PS-nuoret peruivat kohua herättäneen islam-aiheisen pilapiirroskilpailunsa

Turun Sanomat kertoo, että PS-nuoret ovat peruuttaneet islam-aiheisen pilapiirroskilpailunsa. Syytä kilpailun peruuttamiselle ei kerrota.

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/725866/PSnuoret+peruutti+pilapiirroskil...

 

Putin on melkoinen taiteilija, tsekkaa hänen CARTOON (pilapiirros)

"Putin on melkoinen taitelija. Tsekkaa hänen CARTOON (pilapiirroksensa". - Otsikko on RT/NC:n uutisesta tänään. Katso miten presidentti V.V. Putin osoitti monitaitoisuutensa, nyt myös henkisen kulttuurin alalla (ruumiinkulttuurissahan hän on ollut monipuolinen haka): http://video.news.com.au/v/282282/Russia-Putins-quite-the-artist-check-o... - Työnäytteensä Putin antoi Venäjän Kansallisen Lasten Säätiön juhlamessuilla tänään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä