Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Petri Hirvimäki

Havuja perkele, herra presidentti! (1. Johdanto)

"Kaikki oikeudettomat, köyhät ja sorretut, kaikki uutta luova työväki, entreprenöörit ja hyvät kapitalistit liittykää yhteen, 2000-luvun suuri luokkataistelu on alkanut!" 

1. Johdanto 

Minä, sitoutumaton Petri Hirvimäki (50 v.), esitän tässä kymmensivuisessa presidenttiohjelmassani näkemykseni isänmaamme saamiseksi pois tuhon umpikujasta, jossa se nyt on. Tärkeä keino em. tavoitteeseen pääsemiseksi on vuoden 2018 presidentinvaalit, johon osallistun.

Petri Hirvimäki AlfaTV:ssä

"Dosentti haastattelee seuraavan vuoden aikana systemaattisesti kaikkia vuonna 2018 käytävien presidentivaalien ehdokkaita. Sarjan aloittaa Unitas-kansanliikkeen ehdokas Petri Hirvimäki. Miksi hän haluaa presidentiksi? Mikä on Unitas? Miksi politiikka ei toimi Suomessa?"

Insertti by Luukkanen & Hirvimäki täällä.

Vanhanen Stubbille, Hirvimäki Vanhaselle

On Matti Vanhanen oikeassa siinä, että Alexander Stubbin kolumnissaan käyttämä "tyhjiö" on huono sanavalinta. Mutta Matti Vanhanen, miten olisivat seuraavat ilmaukset: "harmaavyöhyke", "ajopuu", "virranvietävä" tai "putininoptio" eli "suomioptio" - mentäisiinkö niillä?

Kapinallisia, kampanjapäällikkö, dosentti, miljonääri, päätoimittaja...

"Petri presidenttiehdokkaan" käppyrät menevät kovaa vauhtia koilliseen!

Ensinnäkin näet minut livenä Arto Luukkasen "Dosentti" keskusteluohjelmassa AlfaTV:ssa myöhemmin tänä vuonna. Luvassa on 45 minuuttia kovaa haastetta suomalaiselle kaverisosiaalikapitalismille ja pullamössöeliitille. 

Toisekseen haemme presidentintekijöitä moneen mielenkiintoiseen tehtävään:

Suomi Finland - yhteiskunnallisen innovoinnin Ambomaa!

Katselin syrjäsilmällä sotekeskustelua A-studiossa - 

Meillä on vallassa ylhäältä alas asti täysin innovointiin kykenemätön valtaholistiporukka, joka ei tiedä innovoimisesta yhtään mitään! Puhetta kyllä tulee ja sotetermejä "asiantuntevasti", mutta jo silmäterän asennosta pystyy päättelemään kaiken tarpeellisen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä