Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Laittomat pakolaiset

Eristetään maahanmuuttajat - kannatan Halla-ahon linjaa!

Jussi Halla-aho (pj./ps) oli mediassa Huhtasaaren linjoilla siitä, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet voitaisiin päätöksen saamisen jälkeen eristää suljettuihin laitoksiin, joita ei kutsuttaisi vankiloiksi, mahdollisen valituksen oikeuskäsittelyn ajaksi. Halla-aho oli ilmeisesti myös sitä mieltä, että Turussa maahanmuuttajat eivät auttaneet puukotuksen uhreja, eivätkä pyrkineet puukottajaa estämään.

Vok:ien henkilökunta rikkoo tietoisesti sisäministeriön toimenpideohjeita

"Maahanmuuttajapuolen telttaleiriin osallistuu käännytystä vastustavien turvapaikanhakijoiden lisäksi myös vastaanottokeskusten henkilökuntaa sekä vastaanottotoiminnassa työskenteleviä vapaaehtoistyöntekijöitä", kertoo  iltalehti (27.2.17).

Paperittomien pakolaisten kohtalo Suomessa

Suomeenkin jää paljon niitä, joille ei anneta oleskelulupaa ja jotka eivät kuitenkaan voi palata takaisin kotimaihinsa. Useille heille tilanne on vakava ja edessä on talvi, johon he eivät ole tottuneet.Tämä joukko tarvitsee apua ja suojelua, mutta heidän auttajansa voidaan tuomita rikollisiksi.

Jos yksityinen kansalainen omantuntonsa  pakottamana haluaa ottaa kotiinsa suojaan näitä ihmisiä, ollaan jo tekemisissä kansalaistottelemattomuuden kanssa. On oletettavaa, että tällaista tullee tapahtumaan.

Milloin suomalaiset saavat ensimmäisen terrori-iskun?

Otsikon kysymys on tyly ja valitettavasti ennakoiva, eikä sitä haluta käsitellä ääneen. Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg ilmaisee, että tapahtumat, teot ja latautunut jännite on heidän ”hanskassa” |1.

Miksi Saksa ottaa pakolaisia?

TÄNÄÄN: Turkki - Kreikka - Kypros - Syyria - kurdit ja pakolaiset, niin hädästä kuin kurjuudesta parempaan ---

...

 

Miksi Saksa ottaa pakolaisia?

(EU- Eurooppaa kohtaa juuri nyt liki hallitsematon kansainvaelluksen vyöry – paljolti historiallisin syin [E0], aikaansaatujen sotien ja helpomman elämän haennan vuoksi)

Tarvitaan laadukkaita pakolaisleirejä

Tutkija Alan Salehzadeh kuvaili Iltalehden blogikirjoituksessaan (25.8.2015) Parempaa pakolaispolitiikkaa nykyisen pakolaiskriisin ongelmia, joista osa on päättäjien tiedossa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä