Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Lähi-idän kriisi

EU:n näytön paikka

Eurooppa omaksui eilen Sofiassa ainakin verbaalisesti aiempaa itsenäisemmän roolin suhteessa Trumpin Yhdysvaltoihin. Linjan käytännön toteuttaminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Eilen esimerkiksi Total ilmoitti, ettei se kykene nykyoloissa viemään eteenpäin isoa etelä-Parsin maakaasuesiintymän hyödyntämiseen tähtäävää yhteishanketta. Ristiriitaiseen tilanteeseen on joutunut myös Belgiassa pankkien maksuliikennettä ylläpitävä Swift, jota Yhdysvallat vaatii sulkemaan palvelunsa iranilaispankeilta.

Olen pienen puolella

USA tänään tukee Israelia.   Venäjä tukee arabivaltoja.   Tilanne siis  1:1.

Minä tuen Israelia joka uskoaan , juutalaisuutta ei muille tyrkytä kuten  kristityt ja muselmaanit,  eikä ole uhannut ajaa vääräuskoisia  Välimereen vaan haluaa asua synnyinseudullaan.

Lopetetaan luulottelu palestiinalaisvaltion osalta

Palestiinalaiset ovat liikkeellä vuoden 1948 merkeissä. Heillä on kampanja meneillään Gazassa, jonka tarkoituksena on palata rauhanomaisesti heidän vanhoille asuinalueilleen. Totuushan on, ettei sitten vuoden 1967 ole enää ollut mitään realistista mahdollisuutta palestiinalaisilla palata miehitetyille alueille entisille tonteilleen, joille on tyypillisesti rakennettu asuntoja juutalaisille tai viljelysmaat heidän hallussaan. Toisekseen kahden valtion perustaminen nykytilanteessa on maantieteellinen mahdottomuus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä