Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Koskenkorva

Ohrasta Kossulla kuntoon sorron yöstä!

Ohrasopimusisännän tulee olla MTK:n isännistössä. Hyvä, jos vielä oikein käy Simonkadun talossa kuukautiskokouksissa. Samalla näyttäytyy pyhäisin kirkossa mm. jumalalle ja Osuuspankin johtajalle, sekä käy ampumassa sorsia elokuun lopussa Lapuanjoella. Ohranviljelijällä on 2 Mersua 4 Massey Ferkutssonnia, pyylevä emäntä (ei silleen kuin Sika-Liisa) ja kaksi fooninkien, punainen talo, jossa kahreksan ikkunaa seinässä ja kolome pääryssä.

 

Suvin kylmät kommentit / kossu myyntiin

Suvi Linden lensi Suomeen Egyptistä.

Niilin aurinkoisessa laaksossa tapahtuneen kovan työrupeaman päälle hän kommentoi Ugandassa tapahtunutta tragediaa sanoilla: ” Minulla ei ole mitään lisättävää, muutettavaa eikä poistettavaa siihen mitä julkisuudessa on jo ollut”.

Vastaus oli tyly.

Ihmisille mahdollisesti välittyi vaikutelma kylmäsydämisestä, vihaisesta ja vähän röyhkeästä kokoomuslaisesta ex-ministeristä, jolle oli kerrottu miten pitää vastata. Ehkä joku lakimies oli informoinut häntä miten pitää vastata?

Mikä meitä liikuttaa?

(Kirjoitus julkaistu myös TurunSanomissa 9.12.2014)

Elettiin vuotta 2001, jolloin Altia Oy eli valtio myi jälleen kansallisomaisuuttamme eli Finlandia Vodkan amerikkalaisille. Rakas Koskenkorva-tuotemerkkimme oli mennä siinä kylkiäisinä ilmaiseksi, elleivät valveutuneet kansalaiset olisi asiaa huomanneet. Liikettä kutsuttiin Pro Koskenkorvaksi.

Samoihin aikoihin myös Kemira pilkottiin ja myytiin ihmeellisten kiekuroiden kautta norjalaisille. On puhuttu jopa 20–30 miljardin omaisuudesta, joka myytiin naurettavan halvalla eli noin 200 miljoonalla.

Juhannuksen suru-uutinen: "Koskenkorva lihoiksi"

Eduskunta on päättänyt luopua Altia yhtiön omistuksesta ja siihen liittyvistä tehtaista.

Altia yhtiön yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä on Koskenkorva. 

Koskenkorvalla on suomalaisten miesten keskuudessa tunnelataus, joka liittyy isänmaallisiin tunteisiin ja jopa taisteluintoon.

Eduskunnan mielestä tämä ei kuitenkaan riitä siihen,  että Altia yhtiö olisi strategisesti tärkeä.

Koskenkorva saa mennä, eikä eduskunta vaadi tuotemerkin säilyttämistä.

Koskenkorvan vakavaksi uhkaksi on noussut Suomen lippuviina, joka käy hyvin kaupaksia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä