Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Integrointi

Burkini on seksikäs, mutta burqa liian seksuaalinen

Monilla Ranskan paikkakunnilla on päädytty naisten kokovartalouimapukujen, burkinien kieltämiseen uimarannoilla. Kielto on kuitenkin lisännyt menekkiä ja burkinin kehittäjä kertoo myös monien ei-muslimien käyttävän burkinia esim. ihosyövästä toipuessaan. http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/burkinin-luoja-ranskan-burkinikielto-moninkertaisti-myynnin-noin-45-prosenttia-ostajista-​on-muita-kuin-muslimeja/6042632

Harjoittelen dialogia maahanmuutosta

Harjoittelen dialogia maahanmuutosta.

Tämä kirjoitus ei ole tarkoitettu maahanmuuttoa intohimoisesti vastustaville tai puolustaville ääripäille. Eli niille jotka eivät omalta tunneperäiseltä tai muuten joustamattomalta suhtautumiseltaan ole kykeneviä näkemään muuta kuin oman mielipiteensä. En jaksa viedä aikaanne. Olen todennäköisesti mielipiteenne jo kuullut vaikka ette ole mitään vielä edes sanoneet. Syyllistyin juuri stereotypian muodostamiseen.

Tavallinen mielipide maahanmuutosta

Suomalaisella maahanmuuttopolitiikalla ei ikävä kyllä ole selkeää suuntaa eikä tarkoitusta. Koska maahanmuuttokeskustelun tahallinen polarisointi on muuttunut helpoksi tavaksi kerätä ääniä, ei ratkaisuja maahanmuuton haasteisiin edes yritetä etsiä. Maailmaa halaava ”mokuttava vihervasemmisto” ei suostu näkemään maahanmuuton ongelmia kenenkään muun kuin rasististen suomalaisten syynä. ”Rasistiset ja fasistiset” kansallismieliset taas eivät kykene peittelemään patologista vihaansa valitsemansa kansallisuuden, etnisyyden tai uskonnon edustajia kohtaan.

Jengiväkivallan todelliset syyt

Viime aikoina on ollut paljon blogitekstejä luettavana epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta, piilorasismista, syrjäytymisestä, kiusaamisesta ja väkivallasta. Näillä yhteistä on pääkaupunkiseudulla olevat suvaitsemattomat tapahtumat, joissa hakataan rajustikin kantasuomalaisia nuorisojengin toimesta. En ole törmännyt vielä yhteenkään blogitekstiin, jossa yritetään keksiä  ratkaisua vakavaan ongelmaan ja lakataan tämä vastakkainastettelu. Toivon, että tämä kirjoitus saa aikaan järkevää ja miellyttävää keskustelua.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä