Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta George W.Bush

Rakkauttako?...eiku syvää inhoa, myös "omia" kohtaan

Myötätuntoa, rakkautta, ymmärrystä ja inhimillisyyttä tarjotaan taas kerran unilääkkeeksi, vaikka jokainen meistä tajuaa, ettei muuta tunnetta ole jäljellä kuin umpisyvää inhoa (linkolalaiset erikseen).

Number of Americans....

Ehkä tällainen taulukko voisi olla tarpeellinen valkoisen talon työpöydällä, juuri nyt? Vaikka tästä puuttuvatkin sikäläisen liikenteen aiheuttamat kuolemat sekä saudi-arabialaisten ja libanonilaisten tekemän 9/11-iskun uhrit (kertapiikki), niin keskivertojenkin todellisten uhkien mittasuhteet käyvät hyvin ilmi: varsinainen terroristi on ollut useimmiten (hyvin aseistettu) yhdysvaltain kansalainen tai poliisi..

Blairin syyllisyys

Tony Blairin, Britannian ex-pääministerin ääni värisi hänen pitämässään tiefotustilaisuudessa tämän yrittäessä puolustaa tekojaan juuri julkaistun Chilcotin raportin valossa. Raportti pyrkii selvittämään, miksi Britannia lähti Irakin sotaan ja mitä oikein loppujen lopukdi tapahtui.

Blair hallitsee median ja esiintymisen. Hänen julkinen lausuntonsa oli vain teatteria.

Ja mitä muuta hän voisi tehdä? Kantaa yksin syyt niskoillaan, kun Bush ja miehensä kävelevät syyttöminä ja vapaina?

Ei kukaan oikeuden eteen joudu tässä jupakassa, paitsi tietysti sotilaat.

Kutsumuskohtalo - Manifest destiny

Nyt, kun koko maailma on ihmeissään ääri-islamilaisen terrorin kanssa, on entistä tärkeämpää pohtia miten tähän on tultu. En ole ainut, joka on tullut siihen tulokseen että saamme erityisesti kiittää George W.Bush:ia nykyisen vitsauksen voimakkuudesta. Eilisillan erinomainen teema-dokumentti ("Manifest destiny", 2011/tekijä: APT Worldwide, USA) antaa valtavasti lisätukea siihen johtopäätökseen.

Tony B & George W, thanks! Nice job, blokes....

Ennen meillä oli maailmanpoliisi sekä maailmanmiliisi, mutta NL:n kaatumisen myöten maailmantilanne muuttui ja suomalaisetkin toimittajat rupesivat puhumaan "maailman ainoasta supervallasta" (jotkut vieläkin..).

Mass migration & Weapons of mass destruction...

Tekee aina välillä hyvä muistella menneitä ja pohtia mihin on tultu (ja mistä syystä). Muistatteko vielä sinänsä sympaattisen Colin Powellin? Tämä Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs puhui niin "vakuuttavasti" Sadam Husseinin joukkotuhoaseista (weapons of mass destruction), että sai jopa syntymähölmö Tony Blairin innostumaan.

Vastahyökkäys sellolla

Bagdadissa räjähti pari viikkoa sitten isiksen ties monesko autopommi, jossa kuoli kymmenen henkeä. Pian räjähdyksen jälkeen Irakin kansallisen symfoniaorkesterin sellisti ja kapellimestari Karim Wasfi toi onnettomuuspaikalle sellonsa ja ryhtyi soittamaan..

Tikrit pikku hiljaa vallataan

Juuri näinä päivinä tapahtuu merkittävä taistelu Irakissa, jossa äärijärjestö isis on kärsimässä suuria tappioita. Laaja rintama (joka koostuu Irakin shiiasotilaista, militiajoukosta, iranilaisneuvojista mutta myös sunneista) on saamassa Tikrit-kaupungin hallintaansa. Arvion mukaan enää 150 isis-taistelijaa lymyää entisen presidenttipalatsin läheisyydessä. Rintaman seuraavana tavoitteena on toinen suurkaupunki, Mosul.

Iranilainen kenraali lyömässä isis:tä

"Viholliseni vihollinen on minun ystäväni", näin näyttää käyvän tuoreessa taistelussa äärijärjestö isis:tä vastaan. Varmasti amerikkalaisille on edelleen ylivoimaisen vaikeata myöntää, että juuri Iranin avulla irakilaiset ovat saavuttamassa yhä enemmän voittoja isis-taistelijoista. Nyt Tikrit-kaupunki ja jatkoa seuraa.

”Sinulla on verta käsissäsi”, huusi mielenosoittaja..

”Sinulla on verta käsissäsi”, huusi mielenosoittaja..

Johdanto:

Kysymys kuuluu:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä