Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Finanssimarkkinoiden järjestäytynyt rikollisuus

Veronkierto verrattavissa järjestäytyneeseen rikollisuuteen

Länsimaisten rahalaitosten ylläpitämä veronkierto maailmalla on markkinatalouden dopingia ja muistuttaa siirtomaa-ajan orjakauppaa. Ne, jotka hyötyvät siitä taloudellisesti, etsivät järjestelmästä porsaanreikiä jatkaakseen yksityistä voitontavoittelua vaikka tietävät keinon olevan väärä.

Järjestäytynyt rikollisuus ulottanut lonkeronsa uusiutuvaan energiaan

Järjestäytynyt rikollisuus on levittänyt lonkeronsa uusiutuvalle energialle maksettavien avokätisen  syöttötariffin houkuttelemana Suomeenkin? 

Kenen asialla hallitus juoksee?

Hallitusta on moitittu esitystensä huonosta valmistelusta. Toimia on leimannut kova kiire.

Hallituksen on epäilty ulkoistaneen palkansaajiin kohdistuvien pakkolakien valmistelun Elinkeinoelämän keskusliitto EK:lle, jota johtaa Jyri Häkämies. Mutta tuskinpa EK:ssakaan työelämän pelisäätöjä ihan niin huonosti tunnetaan, kuin hallituksen esityksistä on pääteltävissä. Mene ja tiedä.

Pankkimafia, kansainvälinen rikollisjärjestö

Maailman mahtavin rikollisjärjestö on kansainvälinen pankkimafia. Sen uhreja ovat muun muassa kaikki ne, jotka käyvät pörssikauppaa osakkeilla. Tämä on kertomus rikollisista ja heidän uhreistaan.

 

Terroristien rahat pestään euroissa

Sattuipa vastaan tällainen TED:istä, kun katselin korruptioon liittyviä videota: Loretta Napoleoni: The intricate economics of terrorism. Uutiset ovat nyt sitä luokkaa, että oksat pois - ja älkääkä hetkeäkään epäilkö, etteivätkö meidän päättäjämme muka olisivat tienneet tästä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä