Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Euroviisut 2015

Sateenkaariväki häiriköi jälleen Euroviisuja

Minua on jo pidempään häirinnyt sateenkaariväen pakkosyöttämä propaganda mm. Euroviisuissa. He tunkevat sateenkaarilippujaan aina kameran eteen näissä kilpailuissa ja osoittavat suvaitsemattomuutta eri tavalla ajattelevia kohtaan. Heitä näyttää kiinnostavan vain oman agendansa eteenpäin vieminen hinnalla millä hyvänsä.

Ei maistunut punkki eurooppalaisille

Monelle Pertti Kurikan Nimipäivien murskaavaa UMK-voittoa katsoneelle eilinen Euroviisujen semifinaalitulos oli pettymys. Ei ollut Eurooppa vielä valmis kehitysvammaisten perustamalle punkbändille, pohditaan.

Myös saksalaiset ovat kummissaan. Pertti Kurikan Nimipäiviä pidettiin ennakkosuosikkina ja heidän ylleen oli kovasti povattu jo viisuvoittajan viittaa. Nyt kasvoilla lepää pettymys. Mitä tapahtui?

PS. - MIKS HÄMMÄSTYITTE SÄIKÄHTÄIN?

Emme tarvitse Natoon liittymistä, vaan jatkamme - Suomen johdolla? - Euroopan puolustuksen kehittämistä. Sauli Niinistö on hyvin todennut, että kokardien vaihtaminen ei ole vaikeaa ja joukot siis sinänsä ovat olemassa jo. http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/yle-suomalaiskenraali-valittiin-eun-toiseksi-korkeimpaan-sotilasvirkaan/ar-BBjYXZa?ocid=oa-DMtenreasons

Omanarvontunto on ihmisoikeus

Ihmisoikeudet eivät olisi voineet saada parempaa lähettilästä, eikä Suomi euroviisu-edustajaa kuin Pertti Kurikan Nimipäivät. Lisäksi punkin ystävät iloitsevat ”kunnon” punk-musiikin paluusta parrasvaloihin. PKN:llä ja Suomella on vain voitettavaa Euroviisuissa, joka on ollut aina erilaisuutta arvostava riemujuhla. PKN:n kannustavaa vaikutusta Euroopan vammaisyhteisön itsetunnolle voi vain kuvitella.
 

Kurikka-rumpalille polkupyörä vangeilta

Suomen eurovisio-ylpeys, Pertti Kurikan Nimipäivät –yhtye (PKN) teki viime viikolla vankilakeikkoja. Äijät kävivät myös Hämeenlinnassa. Hämeenlinnan keikasta voi lukea vaikka täältä:

http://www.hameensanomat.fi/uutiset/kanta-hame/284987-palauttakaa-meidan-pyorat

Oleellista on, että marginaaliryhmät tapasivat toisensa. Yhteiskunta ei päästä vankia eikä vammaista helpolla. Jokainen saa miettiä miksei marginaalissa eläviä kelpuuteta yhteiskuntaan.

Missä piilee PKN:n menestyksen salaisuus

Keskustelu PNK:n Euroviisuedustuksesta on jo pääosin tullut käydyksi. Aivan yleisesti asia on nähty Suomen kannalta hyvin positiiviseksi. Ennen kuin sanon mitään muuta, myönnän olevani yleisen mielipiteen kanssa samaa mieltä. Rohkea bändi ja soittaa ihan oikaa musiikkia, jota suurin osa suomalaisistakin dikkaa. Todennäköisesti menestys euroviisuissa on jopa Lordin kuokkaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä