Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Dublin-sopimus

Dublin-sopimus ei toimi ja Suomi on sinisilmäinen

 Terrorimurhista vangittujen marokkolaismiesten taustalta on löytynyt erikoinen historia Saksasta. He ovat tulivat sinne pakolaisina ja syyllistuivät rikoksiin, mutta heitä ei kirjattu turvapaikanhakijoiksi (korjattu klo 12:15). He muuttivat Suomeen ja täällä heidät kirjattiin turvapaikanhakijoiksi. Saksa, Tanska, ja Ruotsi työnsivät kylmästi nämä henkilöt Suomeen Dublin-sopimuksen vastaisesti. Miten Suomi reagoi tähän? Lähetetäänkö noottia ja korvauskannetta. Epäilen, että ei edes harkita.

Maahanmuuttajat vai maan alle muuttajat?

Kuten edellisessä kirjoituksessani "Muslimit vainoavat homoja Suomessakin" kirjoitin, on ymmärrettävää, että vähemmän luottamuksellisesta viranomaiskulttuurista lähtöisin olevat turvapaikanhakijat eivät pidä sen paremmin suomalaisiakaan viranomaisia kyllin luotettavina, jotta uskaltaisivat kertoa heille erityisesti siitä seikasta, jonka vuoksi heidän päänahkaansa ainakin väitetysti asianosaisten kotimaissa jahdataan kuin Keniassa

Viime vuonna tulleista turvapaikanhakijoista on "kadonnut" yli 130000 Saksassa

Saksaan viime vuonna saapuneista yli 1,1 miljoonasta turvapaikanhakijoista on "kadonnut" yli 130000. Saksan sisäministeriö pitää mahdollisina syinä matkustamista edelleen muihin maihin tai "maan alle menoa". Sisäministeriön mukaan 13% viimevuonna saapuneista turvapaikanhakijoista ei ole saapunut heille osoitettuihin majoituspaikkoihin.

Kreikan maankuulu rajakontrolli syynissä

Eu – komissio sai parikymmensivuisen raportin Kreikan rajakontrollista. Kyseessä on eu:n ja tällöin myös vapaan liikkuvuuden eli Schengeinin raja jolloin ainakin periaatteen tasolla pitäsi vähän katsella ketä eu:n ulkopuolelta, Turkista, eu:n sisälle, Kreikkaan saapuu. Suureksi yllätykseksi raportti löysi pieniä puutteita.

Tekniikka ei pelaa

Suomi kieltäytyy noudattamasta Dublin-sopimusta vahingoittaakseen Suomea

Suomen hallituksen tulee lopettaa Suomelle ja suomalaisille vahingollinen itsetuhoinen maahanmuuttopolitiikka, joka vain heikentää Suomen toimintakykyä. 

 

Suomen demokraattisesti säädetyt lait sitovat ja velvoittavat myös Suomen hallitusta sekä virkamiehiä, vaikka nämä haluaisivatkin toimia Suomen ja suomalaisten edun vastaisesti ja vahingoksi.

 

Ruotsista tulevat turvapaikanhakijat tulee palauttaa Ruotsiin, jossa heidän hakemuksensa käsitellään Dublin-sopimuksen mukaisesti.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä