Atte Kaleva Haluan turvallisen ja menestyvän Suomen, joka on jatkossakin hyvä maa meille kaikille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Donetskin kansantasavalta

Onko lainsäädännössämme palkkasotilaan mentävä aukko ?

Meistä suomalaisista riittää lähes joka paikkaan, vaikka pieni kansa olemmekin. Viimeisin valtaus taitaa olla Donetskin kansantasavallan armeija, johon suomalaisia on viime aikoina pestautunut palkkasotilaiksi. Kansantasavallan armeijassa pitäisi tietojen mukaan olla kokonainen osasto suomalaisia, johtajanaan Petri Viljakainen niminen henkilö.

Venäjä tunnustaaa tunkeutumisen Itä-Ukrainaan

Ukrainan armeija oli ottanut vangiksi kymmenen venäläistä laskuvarjosotilasta 25 kilometriä Ukrainan ja Venäjän välisen rajan Ukrainan puolelta. Venäjä väitttää joukkojen olleen partioimassa rajaa ja eksyneen Ukrainan puolelle.

Väite siitä, että erikoistehtäviin koulutetut laskuvarjojoukot eksyisivät yksinkertaisessa rajapartiotehtävässä 25 kilometria vieraan valtion alueelle on järjetön. Tälläistä ei tapahtunut neuvostoliiton varusmiehille, joten ei voida pitää uskottavana tälläisen tapahtumista nykyiselle koulutetulle ja ammattimaiselle venäjän armeijalle.

 

Johan Bäckman "Donetskin kansantasavallan" edustaja Suomessa

Johan Bäckman kertoo tänään olevansa "Donetskin kansantasavallan" virallinen edustaja Suomessa.

– Donetskin kansantasavallan korkein neuvosto on nimittänyt minut edustajan tehtävään, Bäckman kertoo.

Donetskin kansantasavalta on Itä-Ukrainan kapinallisten itsenäiseksi julistama valtio, joka ei ole saanut kansainvälistä tunnustusta. Venäjä-mieliset kapinalliset ovat vaatineet alueen liittämistä Venäjään. Itä-Ukrainan kapinallisia on syytetty viimeviikkoisesta matkustajakoneen alasampumisesta.

Missä viipyy Donetskin kansantasavallan tiedotustoimisto?

Viikot vierivät, kuukaudet kuluvat ja vuodet vuottavat. Missä viipyy Helsinkiin luvattu Donetskin kansantasavallan tiedotustoimisto? Kevättalvella mm. tällä foorumilla 5. kolonnan uljaat urhot Rovaniemen alaosastosta tiesivät kertoa, että Donetskin kansantasavallan Armeijan Pääesikunta oli pyytänyt dosenttia perustamaan Helsinkiin Donetskin kansantasavallan Armeijan Pääesikunnan alaisen Tiedotustoimiston Helsinkiin. Ahdistavaa tämä odottaminen, kun samanaikaisesti joutuu olemaan länsimaisen ja 5.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä